Tanfolyamválasztó

Legjobb tanfolyam - Legolcsóbb Képzés


Társasházkezelő tanfolyam


  Kezdési időpontja Képzési helyszín   Oktatás díja   Megjegyzések
Képző cég neve Hétvégi Hétköznapi Buda Pest OKJ-s végzettség Időtartam Egy összegben (FT) Havi részletekben (FT/hó) Vizsgadíj (FT) Modulvizsgák díja (FT) Összesen Online is Vizsgagarancia Vizsgaközpont is
EFEB Felnőttoktatási Központ Igen Igen Igen Igen Igen 3 hónap 53 910 19 470 55 100 0 109 010 Igen Igen Igen
Füti Omega Igen Igen Igen Nem Igen 200 óra 82 000 0 42 000 0 124 000 Nem Nem Igen
LEVRIK Knowledge KFT. Nem Igen Nem Igen Igen 5 hónap 100 000 20 000 50 000 0 150 000 Nem Nem Igen
OKTÁV Továbbképző Központ Igen Nem Nem Igen Igen 5 hónap 160 000 32 000 70 000 0 230 000 Nem Igen Igen

 

Társasházkezelő tanfolyam

 

 

Általános adatok:

OKJ szerinti azonosítója: 52 814 01
A megszerezhető képesítési szint hivatalos besorolása: felső középfokú szakképesítés
Felügyeleti jogkört gyakorló állami intézmény megnevezése: Belügyminisztérium

 

A képzés érdeklődői számára rendkívül lényeges információ, hogy a tanfolyam oktatási alkalmaira történő beiratkozásnak csupán egyetlen előfeltétele van, az érettségi bizonyítvány meglétének igazolása.

 

 

 

 

A képzés eredményes elvégzését követően kézhez kapott társasházkezelő OKJ bizonyítvány birtokában betölthető munkakörök:

 

FEOR száma: 5243 FEOR megnevezése: Épületgondnok

  • Társasházkezelő
  • Közös képviselő

 

 

 

 

Következzen most a képzés eredményes befejezésével szerezhető OKJ szakképesítéshez kapcsolódó munkaterület vázlatos, dióhéjban történő bemutatása:

 

A tanfolyam elvégzésével az ingatlanos szakember munkakörének részeként iratkezeléshez szükséges eszközöket kezel (pl. pecsét, nyomtatvány, irodaszer), illetve adatbázisokba adatokat tölt fel, frissít. Úgyszintén elsajátítja a képzés foglalkozásai keretében a beérkező dokumentumok kezelésének mikéntjét (pl. iktatja, fénymásolja, scanneli). A képzés során oktatóink sokszor hangsúlyozzák, hogy a társasházkezelő határidős írásos ügyintézést végez, ezért felelőssége kiemelkedő. A tanfolyam keretében arról is sok szó esik, hogy a tárasház aktuális pénzügyi helyzetének ellenőrzése minden esetben a társasházkezelő feladata és bizalmi feladat. A társasházkezelő munkakörének részét képezi az is, hogy megállapítja a pénzügyi egyenleget, lekönyveli a napi pénzügyi mozgásokat, esetlegesen pályázati lehetőségeket keres és ezekkel kapcsolatosan eljár. Az ehhez szükséges speciális tudás szintén eljsajátítható a tanfolyam oktatási alkalmain.

 

 

 


A tanfolyam oktatási alkalmain az egységes központi előírásoknak megfelelve valamennyi felnőttképző intézmény esetében az alábbi szakmai modul oktatására kerül sor:

 

  • 11446-12 Társasházkezelő feladatai

 

 

 

A képzők többségénél mód van arra, hogy a tanfolyam sikeres elvégzését követően a hallgatók továbblépjenek az OKJ szerinti következő szintre, amely az ingatlankezelő tanfolyam.
 

 

 

 

A képzés szakmai- és vizsgakövetelményeit IDE KATTINTVA letöltheti.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal

Legfrissebb hírek

2019-05-10

Hol lehet pénzt keresni a nyáron a diákoknak?

Hol lehet a diákoknak pénzt keresni a nyáron?
Elmúlt a tanév utolsó hete is: a diákmunkára jelentkezők száma megnövekedett, de ha valaki most nem talál munkát, érdemes lehet a nyár 2. felében újra próbálkozni. Szórólapozással...
2019-04-10

Nyelvvizsga nélkül nincs diploma!

Nyelvvizsga hiányában már nem szerezhető diploma!
Közel tízezer diáknak segíthet a kormány által tervezett Diplomamentő program, amely bő költségvetéssel, 3 milliárd forinttal támogatja azokat, akiknek csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomához...

Legnépszerűbb tanfolyamaink

Kiemelt tanfolyamaink

Hírlevél feliratkozás