Tanfolyamválasztó

Legjobb tanfolyam - Legolcsóbb Képzés


Óvodai dajka tanfolyam


  Kezdési időpontja Képzési helyszín   Oktatás díja   Megjegyzések
Képző cég neve Hétvégi Hétköznapi Buda Pest OKJ-s végzettség Időtartam Egy összegben (FT) Havi részletekben (FT/hó) Vizsgadíj (FT) Modulvizsgák díja (FT) Összesen Online is Vizsgagarancia Vizsgaközpont is
EFEB Felnőttoktatási Központ Igen Nem Igen Igen Igen 2 hónap 49 410 26 955 43 500 0 92 910 Igen Igen Igen
Kasza Szakképzési Központ Nem Igen Nem Igen Igen 4 hónap 60 000 15 000 39 000 0 99 000 Nem Nem Nem
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Igen Nem Nem Igen Igen 4 hónap 69 000 17 251 35 000 0 104 000 Nem Nem Igen
Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Igen Nem Nem Igen Igen 3 hónap 70 000 23 333 40 000 0 110 000 Nem Nem Igen

 

Óvodai dajka tanfolyam

 

 

Általános adatok:

 

Az óvodai dajka tanfolyam OKJ szerinti azonosítója: 32 140 01
A megszerezhető képesítési szint hivatalos besorolása: alsó középfokú szakképesítés
Felügyeleti jogkört gyakorló intézmény megnevezése: Nemzeti Erőforrás Minisztérium

 

Az óvodai dajka tanfolyam érdeklődői számára alapvető fontossággal bír, hogy az óvodai dajka képzés megkezdéséhez, illetőleg az oktatási alkalmak látogatásához kizárólag a befejezett általános iskolai tanulmányok igazolására van szükség. Az óvodai dajka tanfolyam hallgatóinak tehát nem szükséges érettségi bizonyítvánnyal rendelkezniük.

 

 

 

Az óvodai dajka tanfolyam eredményes elvégzését és a ez ehhez kapcsolódó OKJ vizsgakötelezettség teljesítését követően kapott óvodai dajka OKJ bizonyítvánnyal betölthető munkakör:

 

FEOR száma: 5320 FEOR megnevezése: Egészségügyi, oktatási szolgáltatási foglalkozások (pl. segédápoló, beteghordó, műtőssegéd, dajka)

  • Óvodai dajka

 

 

 

Ezután következzen az óvodai dajka tanfolyam eredményes befejezése révén szerezhető óvodai dajka OKJ-s szakképesítéshez kapcsolódó munkaterület vázlatos, dióhéjban történő bemutatása:

 

Az óvodai dajka képzés esetében az oktatás célja az óvodai dajka munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák maradéktalan és magas szinten történő elsajátíttatása. A korszerű óvodai dajka tanfolyam végzett hallgatója képes a gondozó és nevelőmunkában is részt venni, ezen felül az óvodai dajka szükség esetén elsősegélyt nyújt és takarítási feladatokat is ellát.

 

Az óvodai dajka tanfolyam elvégzése bátran ajánlható azoknak az általános iskolát vagy középiskolát végzett lányoknak, akik kedvet és elhivatottságot éreznek az óvodás korú gyermekekkel való foglalkozáshoz. Az óvodai dajka tanfolyam hallgatói sorába a felnőttképzéssel foglalkozó intézmények egyeránt várják a már óvodában dolgozó, azonban OKJ-s szakképesítéssel még nem rendelkezõ dajkákat, továbbá azokat is, akik baby-sitterként vagy au-pairként szeretnének dolgozni a jövőben, belföldön vagy külföldön.

 

 

 


Az óvodai dajka tanfolyam oktatási alkalmain az egységes központi követelményrendszer előírásainak eleget téve minden képző az alább szakmai modulok megismertetésével foglalkozik:

 

  • 11470-16 Óvodai nevelési feladatok
  • 11688-16 Gondozás és egészségnevelés
  • 11543-16 Takarítási feladatok az óvodai dajka tevékenységében
  • 11544-16 Konyhai és udvari feladatok az óvodai dajka tevékenységében

 

 

 

 

Az óvodai dajka OKJ képzés szakmai- és vizsgakövetelményeit IDE KATTINTVA letöltheti.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal

Legfrissebb hírek

2019-05-10

Hol lehet pénzt keresni a nyáron a diákoknak?

Hol lehet a diákoknak pénzt keresni a nyáron?
Elmúlt a tanév utolsó hete is: a diákmunkára jelentkezők száma megnövekedett, de ha valaki most nem talál munkát, érdemes lehet a nyár 2. felében újra próbálkozni. Szórólapozással...
2019-04-10

Nyelvvizsga nélkül nincs diploma!

Nyelvvizsga hiányában már nem szerezhető diploma!
Közel tízezer diáknak segíthet a kormány által tervezett Diplomamentő program, amely bő költségvetéssel, 3 milliárd forinttal támogatja azokat, akiknek csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomához...

Legnépszerűbb tanfolyamaink

Kiemelt tanfolyamaink

Hírlevél feliratkozás