Tanfolyamválasztó

Legjobb tanfolyam - Legolcsóbb Képzés


Kutyakozmetikus tanfolyam


  Kezdési időpontja Képzési helyszín   Oktatás díja   Megjegyzések
Képző cég neve Hétvégi Hétköznapi Buda Pest OKJ-s végzettség Időtartam Egy összegben (FT) Havi részletekben (FT/hó) Vizsgadíj (FT) Modulvizsgák díja (FT) Összesen Online is Vizsgagarancia Vizsgaközpont is
EFEB Felnőttoktatási Központ Igen Igen Igen Igen Igen 5 hónap 137 610 29 322 0 0 137 610 Igen Nem Igen
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Igen Nem Nem Igen Igen 8 hónap 159 000 19 875 75 000 0 234 000 Nem Nem Nem
Tapis Oktató és Szolgáltató Bt. Nem Igen Nem Igen Igen 400 óra 220 000 0 40 000 0 260 000 Nem Nem Nem

 

 

Kutyakozmetikus tanfolyam

 

 

Általános adatok:

 

A kutyakozmetikus tanfolyam OKJ szerinti azonosítója: 32 621 01
A megszerezhető képesítési szint besorolása: középszintű OKJ-s szakképesítés
Felügyeleti jogkört gyakorló intézmény megnevezése: Nemzeti Erőforrás Minisztérium


A kutyakozmetikus tanfolyam érdeklődői számára alapvető fontossággal bír, hogy a kutyakozmetikus tanfolyam foglalkozásaira való beiratkozáshoz nem szükséges érettségizettnek lenni, az OKJ-s képzésen való részvétel feltétele mindössze az általános iskolai végzettség igazolása, valamint a kutyakozmetikus tanfolyam hallgatóinak egészségügyi alkalmassági vizsgálatról is kell igazolást hozniuk.

 

 

 

A kutyakozmetikus tanfolyam eredményes elvégzése és a kapcsolódó kutyakozmetikus OKJ vizsga teljesítése után betölthető munkakörök:

 

FEOR száma: 5292 FEOR megnevezése: Hobbiállat-gondozó, -kozmetikus

  • Kutyakozmetikus

 

 


 

Ezután következzen a kutyakozmetikus tanfolyam sikeres elvégzése révén kézhez kapható kutyakozmetikus OKJ-s szakképesítéshez kapcsolódó munkakör vázlatos, dióhéjban történő bemutatása:

 

A kutyakozmetikus tanfolyam célja olyan elméleti ismeretek és gyakorlati jártasság átadása az OKJ tanfolyamon résztvevő hallgatók számára, amely alapján az OKJ-s szakképesítéssel rendelkező dolgozó a kutyakozmetikus tanfolyam keretében leadott tananyagnak megfelelően képes önálló vállalkozásban, illetve alkalmazottként kutyakozmetikus tevékenység önálló ellátására, ezen felül pedig a kutya ápolásával és higiénikus tartásával kapcsolatos szakmai tanácsadásra a vállalkozás ügyfelei részére.

 

 

 

A kutyakozmetikus képzés oktatási alkalmain a központi előírásokhoz igazodva minden képző által az alábbiakban megjelölt szakmai modulok oktatására kerül sor:

 

  • 11030-12 Általános kinológia
  • 11031-12 Kutyakozmetikai ismeretek
  • 11032-12 Vállalkozási alapok (Kutyakozmetika)

 

 

Külön odafigyelést igényel, hogy a legtöbb képző esetében a külső szakmai gyakorlatot (amelynek igazolása kötelező a kutyakozmetikus OKJ vizsga letételéhez) a kutyakozmetikus tanfolyam díja nem tartalmazza, annak megszervezése a kutyakozmetikus tanfolyam hallgatójának feladata, bár a legtöbb képző tud ebben segíteni. A kutyakozmetikus tanfolyam ára a képzők túlnyomó többsége esetében az eszközöket sem tartalmazza!

 

 

 

 

A kutyakozmetikus OKJ képzés szakmai- és vizsgakövetelményeit IDE KATTINTVA letöltheti.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal

Legfrissebb hírek

2019-05-10

Hol lehet pénzt keresni a nyáron a diákoknak?

Hol lehet a diákoknak pénzt keresni a nyáron?
Elmúlt a tanév utolsó hete is: a diákmunkára jelentkezők száma megnövekedett, de ha valaki most nem talál munkát, érdemes lehet a nyár 2. felében újra próbálkozni. Szórólapozással...
2019-04-10

Nyelvvizsga nélkül nincs diploma!

Nyelvvizsga hiányában már nem szerezhető diploma!
Közel tízezer diáknak segíthet a kormány által tervezett Diplomamentő program, amely bő költségvetéssel, 3 milliárd forinttal támogatja azokat, akiknek csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomához...

Legnépszerűbb tanfolyamaink

Kiemelt tanfolyamaink

Hírlevél feliratkozás