Tanfolyamválasztó

Legjobb tanfolyam - Legolcsóbb Képzés


Közbeszerzési referens tanfolyam


  Kezdési időpontja Képzési helyszín   Oktatás díja   Megjegyzések
Képző cég neve Hétvégi Hétköznapi Buda Pest OKJ-s végzettség Időtartam Egy összegben (FT) Havi részletekben (FT/hó) Vizsgadíj (FT) Modulvizsgák díja (FT) Összesen Online is Vizsgagarancia Vizsgaközpont is
EFEB Felnőttoktatási Központ Igen Nem Igen Igen Igen 4 hónap 121 410 31 478 55 600 0 177 010 Igen Igen Igen

 

Közbeszerzési referens tanfolyam

 

 

Általános adatok:

 

A közbeszerzési referens tanfolyam OKJ szerinti azonosítója: 52 343 01
A képesítési szinte: felső középfokú OKJ-s szakképesítés
Felügyeletet ellátó intézmény megnevezése: Nemzeti Erőforrások Minisztériuma


A közbeszerzési referens OKJ tanfolyamra való beitakozásnak egyetlen feltétele az érettségi vizsga megléte, bár kijelenthető, hogy a közbeszerzési referns képzés esetében a hallgatók többsége felsőfokú végzettséggel rendelkezik.

 

 


A közbeszerzési referens tanfolyam sikeres elvégzése után kézhez vett közbeszerzési referens OKJ bizonyítvány birtokában betölthető munkakörök:

 

FEOR száma: 3639 FEOR megnevezése: Egyéb, máshova nem sorolható üzleti jellegű szolgáltatás ügyintézője

 

 

 

Ezek után következzen a képzés eredményes elvégzését követően megszerezhető közbeszerzési referens OKJ szakképesítéshez kapcsolódó munkaterület vázlatos, dióhéjban történő bemutatása:

 

A képzés elvégzésével képzettséget szerző közbeszerzési referens szakember hibátlanul alkalmazza a közbeszerzési- és kapcsolódó jogszabályokat, ezáltal ellátja a közbeszerzési eljárásokban az ajánlatkérőkre háruló tervezési feladatokat. Az ajánlatkérői oldalon dolgozó közbeszerzési referens előkészíti a közbeszerzési eljárásokat, koordinálja a közbeszerzési eljárás lebonyolítását és nyomon követi a közbeszerzési eljárás alapján kötött szerződések teljesítését. Ezen felül a képzés oktatási alkalmain a referens megtanulja az ajánlattevői oldalon jelentkező feladatokat is ellátni, ha a betöltött munkaköre így kívánja. Ebben az esetben a közbeszerzési referens szakember figyelemmel kíséri a megjelent közbeszerzési hirdetményeket, javaslatot tesz az eljárásban való részvételre és koordinálja az eljárásban való részvétellel, valamint az esetleges jogorvoslattal kapcsolatos feladatokat.

 

 


A közbeszerzési referens tanfolyam esetében a központi előírások értelmében valamennyi képző intézmény a következő szakmai modulok oktatását végzi:

 

  • 10848-16 A közbeszerzés alapjai
  • 10849-16 Közbeszerzési intézményrendszer és jogorvoslat
  • 10858-16 Jogi alapintézmények
  • 11739-16 Közbeszerzési gyakorlat
  • 11740-16 Közzététel, kommunikáció és az elektronikus eljárási cselekmények

 

 

 

 

A közbeszerzési referens OKJ képzés szakmai- és vizsgakövetelményeit IDE KATTINTVA letöltheti.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal

Legfrissebb hírek

2019-05-10

Hol lehet pénzt keresni a nyáron a diákoknak?

Hol lehet a diákoknak pénzt keresni a nyáron?
Elmúlt a tanév utolsó hete is: a diákmunkára jelentkezők száma megnövekedett, de ha valaki most nem talál munkát, érdemes lehet a nyár 2. felében újra próbálkozni. Szórólapozással...
2019-04-10

Nyelvvizsga nélkül nincs diploma!

Nyelvvizsga hiányában már nem szerezhető diploma!
Közel tízezer diáknak segíthet a kormány által tervezett Diplomamentő program, amely bő költségvetéssel, 3 milliárd forinttal támogatja azokat, akiknek csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomához...

Legnépszerűbb tanfolyamaink

Kiemelt tanfolyamaink

Hírlevél feliratkozás